Entreprenørarbejde

Vores ydelser kan inddeles i tre hovedgrupper, som er listet nedenfor. Vi er landsdækkende og udfører derfor arbejde i hele landet.

Tilbud

Vi afgiver gerne tilbud uden vederlag, dog efter forespørgsel og udfører arbejder og projekter efter tilbud, alt efter tilbuds grundlag og udbudsmaterialets indhold.

Entrepriseform

Vi udfører projekter i hovedentreprise, underentreprise og fagentreprise med stor ekspertise og erfaring. Endvidere udfører vi mange opgaver, blandt andet aftale og vedligeholdelses opgaver, på timebasis.

Maskinpark

Virksomheden har egen maskinpark der både er alsidig, men også konkurrencedygtig. Maskinparken anvendes i projekterne og udlejes på timebasis iht. virksomhedens prisliste.​ Ring og hør nærmere.

Vi er altid åben for nye udfordringer

Vi søger kontinuerligt nye udfordringer og ny viden, både for vores medarbejdere, men også virksomheden og ledelsen med henblik på, at øge kvaliteten og sikre udviklingen af virksomheden og dermed optimere kundens opgaveløsning og endelige projekt til fuld tilfredshed.

Gennem vores dynamiske organisation, dygtige medarbejderstab, virksomhedens kompetence, viden, stabilitet og kvalitet, skaber og udfører vi projekt og opgaveløsninger, der løser både kundens og virksomhedens behov for kvalitetsbevidste projekter inden for de aftalte økonomiske rammer.

Sikkerhed og kvalitets styring gennemføres og dokumenteres iht. projektkrav på virksomhedens dokumenterede og godkendte arbejdsplads vurdering APV og kvalitets sikring KS.

Vi bestræber samhørighed og positivt samspil mellem kunden og virksomheden for dermed at opnå vores vision:

"At skabe og udføre kvalitetsbevidste projekt og opgaveløsninger, ​gennem en dynamisk, stabil, sikker og vidende proces med kvalitet og overskud."

​Visionen er vigtig for os som virksomhed, da det er visionen der skaber nye dynamiske processer.

Historien bag Bjergegaard & Ottesen

​Virksomheden er startet på initiativ i 1975 af Svend Bjergegaard & Viggo Ottesen, der begge havde interesse for entreprenør og anlægsbranchen. De startede på tomands hånd, først og fremmest af interesse, men naturligvis også efter behovet for, at skabe et levebrød og dermed skabe grobund for en virksomhed.

​Dette blev startskuddet til en virksomhed, der gennem tiden har skabt og udført konstruktive og fremadrettede løsninger, med et højt serviceniveau og ikke mindst kvalitetsbevidste projekt og opgaveløsninger.

​Virksomheden er anerkendt for dens ekspertise og høje kvalitets og serviceniveau. Dette har vi både i den nuværende, men også i den kommende generation, tænkt os at videreføre.

Hvorfor vælge Bjergegaard & Ottesen til dit næste projekt

​Vi arbejder udelukkende under konkurrencemæssige vilkår og er meget bevidste om den dynamiske cyklus, virksomhedens eksistensgrundlag er baseret på. Vi forholder os til og arbejder ud fra vores vision.

​Visionen for virksomheden er kontinuerligt, at skabe og udføre konstruktive, kvalitetsbevidste projekt og opgaveløsninger, gennem en positiv, søgende og dynamisk proces mellem kunde og virksomhed, hvor hovedelementerne er kompetence, viden, sikkerhed, økonomi, overskud, stabilitet og ikke mindst kvalitet.

​Hvorfor​ vælge Bjergegaard & Ottesen ApS til Jeres næste projekt og opgave løsning? Fordi vores erfaring er din garanti for kvalitet og en veludført dynamisk opgaveløsning.

Opgave og projektløsninger udføres​ efter projektets behov og tidsplan med hensyntagen til evt. aften og nat arbejder samt vejrlig og vinterforanstaltninger.

Entreprenøropgaver kan være vejr afhængige og vi udfører opgaveløsninger året rundt, på den bedst forsvarlige måde med hensyntagen til vejrlig og ikke mindst sikkerhed og kvalitet.

Projektudførelse

På stedet efter behov, men ofte i perioden fra kl. 07.00-15.00