Mere end 40 års erfaring

Bjergegaard & Ottesen ApS er en familiedrevet anerkendt Entreprenør og Kloakmester virksomhed i Skanderborg med mere end 40 års erfaring.

Virksomheden startede i 1975 af Viggo Ottesen og hans kompagnon Svend Bjergegaard.

Siden 1985, hvor Svend Bjergegaard trådte ud af virksomheden, har den været familieejet og ledes af Familien Ottesen. Virksomheden har gennem årene opbygget stor erfaring med erhvervsbyggeri, benzin og service stationer samt miljø og forurenings opgaver.

​​Virksomheden er opbygget, som en dynamisk organisation med en sammenhængende struktur, der udvikles i form af det enkelte ledelses felt og kontinuerlige styring og kompetence inden for feltet.

Vi er en yderst anerkendt landsdækkende virksomhed inden for vores branche, hvor vi internt, komplementerer hinandens arbejdsrelationer og dermed altid, er i kontakt med alle vores projekter, samt økonomien og ikke mindst sikkerheden og kvaliteten i projektet.

Dynamikken og den sammenhængende struktur, er omdrejningspunktet for virksomheden og dens kvalitet. Vi er en organisatorisk dynamisk virksomhed, hvor samarbejdet foregår på tværs af alle vores teams.

Vi beskæftiger 20 medarbejdere, heriblandt Faguddannede Struktør, Lærlinge, Kloakmestre, Maskinefører, Formænd, Arbejdsledere og Projektledere med stor erfaring og ekspertise, samt kompetence inden for de enkelte fagområder.

Projekterne udføres af selvstyrende teams med projektansvarlig, der deltager i byggemøder og lignende.

Virksomheden ​udfører udelukkende dokumenterede autoriserede kloakarbejder. ​Viggo Ottesen og Bjarke Ottesen er autoriserede kloakmestre og virksomhedens Teknisk Ansvarlige.​

​Vi er landsdækkende

Bjergegaard & Ottesen udfører hovedsageligt arbejde i Århus & Skanderborg, men vi er landsdækkende og tilbyder derfor konkurrencedygtige opgaveløsninger i hele landet.

Virksomhedens domicil ligger i Stilling ved Skanderborg, hvor vi har lager, værksted, maskinpark, vaskeplads, depot og kontor, hvorfra al administration og ledelse tager sit udgangspunkt.

Vi er et stærkt team af innovative og kompetente, dynamiske medarbejdere og branche kyndige samarbejdspartnere, som igennem flere års erfaring har stor ekspertise med levering af materialer, udførelse og løsning af opgaver i hele landet.

​For udførelse af opgaver i udlandet kontakt venligst virksomheden for nærmere information.

Kig forbi til en formel eller uformel samtale omkring Jeres næste projekt eller kontakt os pr. mail eller telefon.

Vi tilbyder projekt og opgaveløsninger af meget varierende størrelse og vores kapacitet er alsidig, kompetent og dynamisk.

Alsidig maskinpark udlejes

Virksomheden har en alsidig maskinpark, som udlejes​ iht. gældende timeliste. Priserne er konkurrencedygtige og maskinerne udlejes for længere eller kortere perioder.

Ring og hør nærmere